Wandelschoenen

Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina

Wandelschoenen voor kinderen zijn multifunctionele schoenen die geschikt zijn voor veel sportieve buitenactiviteiten. Ze zijn goed te gebruiken voor wandelingen in de bergen of in het bos, maar komen ook heel goed van pas bij scoutingactiviteiten, op de kinderopvang en in een klimbos 

Voor echte outdoor liefhebbers geldt: jong geleerd is oud gedaan! Wandelschoenen voor kinderen zorgen steeds voor een stevige tred op elke ondergrond en bij elke gelegenheid. Voor een wandeling, trekking, om te sleeën of gewoon als robuuste schoen voor elke dag, wandelschoenen voor kinderen sluiten perfect aan bij de anatomische kenmerken van voeten in de groei. De kwaliteit van hoogwaardige kinderschoenen doet natuurlijk niet onder voor de volwassen versie. Tijd om de kinderschoenen aan te trekken en op outdoor avontuur te gaan! 

De schoenen voldoen aan alle eisen die er gesteld worden. Ze zijn robuust, maar tegelijkertijd niet te zwaar, zodat kinderen er makkelijk de hele dag op kunnen lopen. Hoogwaardige kinderschoenen voor het outdoor gebruik beschikken over robuuste, anti-slip en dempende zolen die een veilige tred op elke terrein mogelijk maken. Op bevroren oppervlakken, modder of keien, met goede wandelschoenen voor kinderen bereiken de kleintjes veilig hun doel! Kinderschoenen voor outdoor gebruik dienen uiteraard ook over een stevig vetersysteem te beschikken, waardoor ze ook goed aan de voetjes blijven zitten en voldoende ondersteuning bieden.  

Wij hebben een groot assortiment wandelschoenen voor kinderen. En al onze wandelschoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor ook het dragen van eigen zooltjes zeker tot de mogelijkheden behoort.