Jongens

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wandelschoenen voor jongens kopen in Heerlen

Bij Pieds sur Terre in Heerlen hebben we een groot assortiment wandelschoenen voor jongens voor alle kindervoeten. Al onze wandelschoenen zijn geschikt voor het dragen van eigen zolen, doordat de voetbedden uitneembaar zijn. Wij meten de voeten zeer nauwkeurig, hierdoor kunt u verzekerd zijn van een passende schoen voor uw kind. Doordat er gebruik gemaakt is van een Goretex-voering, is de schoen gegarandeerd waterdicht. We hebben een uitgebreide collectie van Lowa.

 

Online wandelschoenen kopen voor jongens

Is het niet mogelijk om naar onze winkel te komen? Online zijn bij ons ook wandelschoenen voor jongens te krijgen. Binnen een werkdag worden deze verzonden. Bij een bedrag vanaf €60,- worden deze zelfs zonder verzendkosten verzonden.

Ook als u online bestelt voorzien we u graag van goed advies. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen (via telefoon of e-mail), onze vakkundige winkelmedewerkers staan voor u klaar om u te helpen.

Toch liever ruilen? Geen probleem, je kunt je aankoop kosteloos retourneren in onze winkel. Even passen kan natuurlijk ook, dan kom je gewoon naar onze winkel.