Wandelschoenen

Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina

Zin om lekker comfortabel te wandelen of ga je het ruige terrein in? Wij hebben wandelschoenen die je daar het best voor kunt gebruiken. Ideaal als je zoekt naar veel comfort en als je wilt denken om de gezondheid van jouw voeten. Waarbij je natuurlijk nadenkt over terrein en de mate van bescherming, net als de weersomstandigheden die je verwacht. 
Ga je lopen in een gebied waar het af en toe flink kan regenen? Of wordt het juist heel warm en loop je door de droogte?

Stem jouw wandelschoenen daarop af, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Voor schoenen waarmee je comfortabel kunt blijven lopen en die je de bescherming bieden tegen de uitdagingen die je tegen zal komen. Zoals rotsachtig terrein of juist de plassen onderweg. 
Zorg er met de wandelschoenen voor dat je een goed contact hebt met de grond. En dat ze lekker flexibel zijn of juist stug blijven, afhankelijk van het type wandeling dat je graag maakt. Als de temperaturen dalen en het begint te sneeuwen of op de plekken waar het flink warm kan worden. Zodat de schoenen bijdragen aan de prestaties die je kunt leveren, om heerlijke wandelen met een goede hielslag en teenafzet. 

Wij hebben wandelschoenen in verschillende wijdtematen. Verder zijn alle wandelschoenen voorzien van uitneembare voetbedden, zodat ze ook geschikt zijn voor het dragen van eigen zolen.