Retourneren

Geen probleem! Alle aankopen kunnen geretourneerd of geruild worden. Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering ongebruikt en onbeschadigd en met originele verpakking, voorzien van oorspronkelijke prijsstickers retour sturen.

Let wel op, er zijn een aantal producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

De kosten voor het retour zenden komen voor de rekening van de klant. Je kunt de artikelen ook in een van onze winkels omruilen of terugbrengen.

Stuur ons een mail naar info@petitspieds.nl met de volgende informatie:

  • Je naam, mailadres, telefoonnummer
  • Het artikel (+ kleur en maat) dat retour komt
  • Je bestelnummer

Zodra wij het artikel binnen hebben wordt het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen op jouw rekeningnummer teruggestort.
Wil je een andere maat, kleur of product? Dan mag dat natuurlijk ook!


Retourbeleid voor aankopen in onze fysieke winkel:

U mag uw aankopen in onze fysieke winkel binnen 14 dagen ruilen met uw kassabon én de originele doos. Wanneer u geen passend alternatief vindt ontvangt u een tegoedbon (dit staat ook vermeld bij ons afrekenpunt én op uw kassabon).

In geval van een klacht aan de schoen die te wijten is aan een fabrieksfout, zullen we dit manco herstellen of zoeken we samen met u naar een goede oplossing en ontvangt u desgewenst uw geld retour.