podolgie  & op maat gemaakte zooltjes

Iedere voet is uniek. Maar helaas is niet iedere voet 'gezond' en is er een handje hulp nodig. Dat kan op verschillende manieren.

Wij bieden de mogelijkheid om uw voeten te laten analyseren bij onze podoposturaaltherapeut, podotherapeute en podologe. Niet alleen kijken we naar uw voeten, maar onderzoeken we eventuele verdere klachten, zoals: nekklachten, rugklachten, heupklachten, knieklachten en bekkenpijn. Deze kunnen een resultaat zijn óf juist een aanleiding tot de klachten die u ervaart in uw voeten.

Na een uitgebreid consult zal er in samenspraak met u een advies worden uitgebracht. In veel gevallen gaat het hier om een therapiezooltje, waarbij we erop letten dat dit in zoveel mogelijk van uw schoenen past.

Nazorg vinden we hierbij essentieel. Daarom maken we na het afhalen van uw zolen, direct een afspraak voor over 8 weken, waarbij we de eerste ervaringen met u evalueren en het product eventueel bijstellen. Daarna is er een controle bij 6 maanden.

U kunt een afspraak maken voor een consult via ons telefoonnummer: 045-572.44.71

Wij worden erkend door ziektekostenverzekeraars. Voor de hoogte van uw vergoeding raden we u aan contact op te nemen met uw verzekering. U kunt dan refereren aan Dhr FJL Theelen (podoposturaaltherapeut en lid van het Omnipodogenootschap) en Mevr. M. Wijnen (Registerpodologe en lid van Stichting Loop) en Mevr. S. Engels, podotherapeute (Podotherapie Niveau, lid NVvP).