Instap

Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina

Instappers maken het je makkelijk, zien er geweldig uit en combineren eenvoudig met alle outfits die je het liefst draagt. Ze zijn namelijk een stuk minder suf dan dat je bij de naam misschien zou denken. Dankzij de trendy ontwerpen en het fijne comfort, terwijl je dat er aan de buitenkant misschien niet meteen aan af zal zien. 
Instappers zijn heerlijk makkelijk en mooi tegelijk. Bijvoorbeeld als leuke loafers en als zomerse espadrilles. Of met een paar ballerina’s, voor schoenen die in de collectie van dames natuurlijk niet mogen ontbreken. Voor schoentjes die je eigenlijk altijd in de kast zou moeten hebben liggen. Om te combineren met jouw favoriete outfits en om het lekker zomers of juist wat meer comfortabel te maken. 
Wij hebben heel veel verschillende instappers, en in heel veel verschillende wijdtematen. Er zijn instappers speciaal voor hele smalle voeten, maar ook voor de hele brede voeten. En alles wat daar tussenin zit. Verder zijn de instappers uit ons assortiment voorzien van uitneembare zolen, waardoor de schoenen ook gedragen kunnen worden met eigen zolen.