Sandaal/slipper

Van laag naar hoog sorteren

18 producten

per pagina
 1. EB
  sandaal 0101-rosa
  As low as € 49,95
 2. EB
  sandaal 0101-carne
  As low as € 49,95
 3. EB
  sandaal 0101-platino
  As low as € 49,95
 4. Teva
  Hurricane XLT2 blk
  As low as € 44,95
Van laag naar hoog sorteren

18 producten

per pagina

Stap samen de zomer tegemoet, met de sandalen speciaal voor kinderen. Als de zon begint te schijnen en het tijd is om buiten te gaan spelen. Of als jullie lekker op vakantie gaan en op andere manieren genieten van het lekkere weer. Met een comfortabel paar sandaaltjes, natuurlijk in de hoogwaardige materialen waar de verschillende bekende merken om bekend staan, doe je ieder kind een plezier. 

Zin in een lekker lange wandeling of er op de boulevard voor zorgen dat de voetjes van je kleine niet te warm worden? Dan zijn sandalen een uitstekende keuze. Gemaakt van meerdere lagen leer en bijvoorbeeld op een comfortabel paar dikke zolen. Om goed op te blijven lopen en met een goede pasvorm, zodat je daarmee eigenlijk altijd een uitstekende keuze maakt. 

Zoek je naar sandalen voor op de camping? Op sandalen, die in allerlei situaties geweldig van pas komen, kan je kind de wereld aan. Met materialen die goed tegen water kunnen zoals de TEVA sandalen, of die je juist meer casual draagt. Om de outfit van je kleine compleet te maken, bijvoorbeeld om samen een dagje uit te gaan en op die manier als gezien geweldig voor de dag te komen. 

Wij hebben sandalen in ons assortiment voor hele smalle voetjes, maar zeker ook voor de brede voetjes.