Baby

Baby

Baby

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wanneer starten met de eerste schoentjes?

Zodra de voet in staat is om het eigen lichaamsgewicht te dragen zal een kindje uit zichzelf gaan staan en lopen. Wanneer de eerste stapjes binnenshuis plaatsvinden is het niet nodig om het kind schoenen te laten dragen. Het lopen op blote voeten of op sokjes (antislip of leren ‘box-schoentjes) helpt de voeten en de spieren normaal te groeien en kracht te ontwikkelen.

Maar wanneer is een kindje dan toe aan 'echte' schoentjes? Als er buitenshuis gestapt gaat worden zullen de babyvoetjes natuurlijk beschermd moeten worden in lichtgewicht, flexibele schoenen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen (uitsluitend leer).

Wanneer een kindje al echt aan de hand gaat lopen is het aan te raden om een iets steviger schoentje te komen passen. Vaak stimuleert dit ook het leren lopen.

Voor iedere fase in het ‘leren lopen’ heeft u kindje een ander type schoentje nodig. Vooral de zooltjes verschillen bij deze schoentjes van elkaar. Hierin adviseren we je graag. Als je via onze webshop wil bestellen mag je natuurlijk altijd bellen voor advies: 045-572.44.71 (di. t/m zaterdag 10.00-17.00)