Merken

Hier vindt u een overzicht van onze topmerken. Wanneer u naar de collectie van het desbetreffende merk wenst te gaan, kunt u hierop klikken.

Hartjes


Het Oostenrijkse merk Hartjes kenmerkt zich door zachte leersoorten en een uitstekende pasvorm. Tevens verkrijgbaar in allergie-vrij gelooid leer.

Brunate

Xsensible

Volare

Annalina

van Bommel

In 1734 startte de familie Van Bommel in Breda, Nederland met de productie van handgemaakte kwaliteitsschoenen. Momenteel leiden de broers Reynier, Floris en Pepijn van Bommel als 9e generatie het familie bedrijf. De van vader op zoon overgedragen kennis wordt tot op de dag van vandaag toegepast bij de vervaardiging van de Van Bommel schoen.

Floris van Bommel

In 1996 lanceerde mijn vader naast ons klassieke merk 'Van Bommel' het modieuzere 'Floris van Bommel'. Hij claimde ooit mijn naam verzonnen te hebben en vond dat hij dus ook een soort van auteurs- en daarmee gebruiksrecht had. Vanaf 1999 ben ik me ermee gaan bemoeien.

Think

Wij ontwerpen en vervaardigen uitsluitend schoenen met een uniek karakter, gevormd met een optimaal draagcomfort, gemaakt met het oog op een goed gebruik van natuurlijke bronnen. Met alles wat wij doen, willen we ogen laten stralen en het hart raken.

Wolky

Respect en aandacht voor detail en materiaal garanderen de duurzaamheid van Wolky's. Omdat comfort het belangrijkste uitgangspunt is bij de vormgeving, wordt in alle Wolky's gebruik gemaakt van anatomisch gevormde voetbedden, die op de juiste plaats de voet steun geven, ook bij langdurig lopen en staan.

Durea

Kiezen voor Durea betekent kiezen voor kwaliteit en vakmanschap. Al meer dan 60 jaar maken wij van elke Durea schoen een topproduct. Om dat voor elkaar te krijgen, verrichten wij aan elke schoen 150 tot 250 handelingen.

Gallizio Torresi

Dit prachtige Italiaans product wordt nog op ambachelijke wijze geproduceerd. En met resultaat! Het loopcomfort is subliem en de ontwerpen bijzonder, maar draagbaar. Geschikt voor eigen steunzolen en verkrijgbaar in verschillende wijdtematen.

Lloyd

Lloyd schoenen hebben een lange traditie van perfecte design. Schoenen met de hoogste kwalitatieve eisen, van klassieke ontwerpen tot elegant schoeisel. Modern en toch tijdloos, dat maakt de Lloyd schoen met de kenmerkende rode strepen in de binnenzool uniek.

Footnotes

Footnotes Schoenen ontwikkelt en ontwerpt comfortabele damesschoenen voor de trendy dame van nu. De soepele voetbedden zijn te vervangen voor uw eigen steunzool, zodat ook u goed voor de dag kunt komen!

Pocco Pazza

Dat willen we toch allemaal. Liefde voor voeten is de drijfveer van dit Italiaanse schoenenmerk. PoccoPazza produceert in Italië op traditionele wijze, handgemaakte kwaliteitsschoenen die zeer comfortabel dragen, eigentijdse ontwerpen kennen en gemaakt worden van zorgvuldig geselecteerde leersoorten.

Panama Jack

Panama Jack's geschiedenis startte in 1989. De oprichter, Antonio Vincente, begon samen met zijn team te werken aan hoge kwaliteit schoenen in een kleine atelier in de stad Elche. Vandaag is er veel veranderd maar de speciale manier van schoenen maken is ongewijzigd.

Piedi Nudi

Jong, modisch comfort merk met uitneembaar voetbed.

Finn Comfort

De FinnComfort schoenen onderscheiden zich van andere comfort merken door het anatomisch voorgevormde en uitneembare voetbed.

Giorgio

De schoenen van Giorgio zijn een perfecte combinatie van Italiaanse temperament en Hollandse nuchterheid. De Giorgio schoen wordt op ambachtelijke wijze gemaakt, uiteraard met de beste kwaliteit materialen.

Joya

Tegenwoordig lopen we voornamelijk op harde industriële ondergronden, zoals beton of asfalt. Bovendien dragen we schoeisel dat onze bewegingen beperkt tijdens het lopen en staan. Het pijnlijke resultaat is overal ter wereld gelijk, namelijk een enorme druk op de overheidsuitgaven voor gezondheidszorg als gevolg van de noodzaak tot behandelingen van het bewegingsapparaat.

Joya schoenen ondersteunen de natuurlijke lichaamsbeweging en bevorderen actief lopen en staan. Joya zorgen bovendien voor een natuurlijke lichaamshouding, wat rug en gewrichten ontlast en mogelijk rug- en gewrichtsklachten voorkomt.

Lopen op Joya schoenen is een unieke ervaring. Vanaf de eerste stap is duidelijk wat het verschil is met conventioneel schoeisel. Het zachte gevoel onder de voet is de nieuwe norm in de comfort schoenenmarkt - deze schoen combineert comfort met een functioneel modisch design. Joya heeft diverse zooltechnieken ontwikkeld om in de meest uiteenlopende behoeften van consumenten te kunnen voorzien.

Rockport

Rockport vanaf 1971, vulde een gat in de markt van de wandelschoenen, die toen alleen bestond uit running schoenen. Klein beginnend met verkoop vanuit de achterbak van een bestelbusje, lieten zij de Amerikaanse consument comfortabel lopen op speciaal daarvoor ontworpen schoenen. Maar ook in de klassieke lijn is er baanbrekend werk verricht, met de komst van de DresSports.

Mephisto

Mephisto biedt unieke kwaliteitsschoenen met een anatomisch gevormd voetbed dat de natuurlijke afrolbeweging van de voet ondersteunt. De speciaal ontwikkelde soft-air tussenzool garandeert optimale schokdemping, loopt aangenaam zacht en ontlast spieren, rug en gewrichten.
 

Solidus

Ook voor de nu al vierde generatie (sinds 1910) is de bedrijfsfilosofie van Solidus: Gezonde voeten gezond houden en pijnlijke voeten het gaan en staan vergemakkelijken.

Hassia

Dit Duitse comfortmerk richt zich op de luxe en comfort. Van modisch tot klassiek in vele wijdtematen en geschikt voor eigen therapiezooltjes.

Vabeene

Handgemaakte damesschoenen uit Zwitserland. Exclusieve stijlen en materialen en een uitermate goede pasvorm kenmerken dit bijzondere merk.

Ganter

Ganter schoenen gaan uit van de natuurlijke voet vorm. Ganter schoenen geven uw voeten de ruimte. Omdat niet alle voeten gelijk zijn, heeft Ganter  schoenen in diverse wijdte maten. Voor de voering en het voetbed wordt alleen plantaardig kwaliteits leer en natuurlijk kurk gebruikt.

Birkenstock

Hét topmerk dat inmiddels iedereen wel kent, voor teenslippers, slippers, sandalen en klompen.

Teva

Het Teva Innovative Design Elements (T.I.D.E) Lab is een geheim laboratorium, 35 verdiepingen onder de grond, waar ons illustere team van wetenschappers revolutionaire en levensveranderende innovaties bedenkt. OK...dat is misschien een beetje overdreven. De waarheid is dat we gek zijn op avontuur, en daarom innovaties ontwikkelen die van jouw beleving de ultieme beleving maken.
 

Meindl

Een van de meest bekende producenten van kwalitatief zeer goede bergschoenen is het Duitse familiebedrijf Meindl. Uniek voor Meindl is het vermogen om klassieke, traditionele produktiemethoden te behouden en daarnaast toch te blijven innoveren. Meindl gebruikt het UK maatsysteem. 

Lowa

Het dragen van goede wandelschoenen is een must. Of u nu een Zondagse wandeling in het bos gaat maken of een meerdaagse trektocht in de bergen, wandelschoenen dienen comfort, demping en grip te bieden en een leuk design is daarbij natuurlijk gewenst. De schoen moet voldoende steun bieden en, afhankelijk van uw toepassingsgebied, een soepele of juist een stugge zool hebben.

Hanwag

Hanwag is een producent van hoogwaardige schoenen. Veel modellen hebben een unieke pasvorm, waarvan in de praktijk blijkt dat deze bij velen zeer goed past! Hanwag biedt schoenen uit alle categorieën, dus is er voor een ieder keus. Hanwag gebruikt het UK maatsysteem. 

Semler

Semler wordt wereldwijd in 25 landen verkocht en is een begrip op het gebied van modische pasvormschoenen. Dagelijks worden duizenden paren schoenen geproduceerd, ook in eigen fabrieken in Hongarije en Roemenië.

Tecnika

Sinds jaar en dag hèt merk voor snowboots!

Verhulst

Comfortmerk van eigen bodem. Vooral specialist in de brede wijdtematen.

Gijs (Durea)

'Gijs' herenschoenen worden geproduceerd door het 'oer-Nederlandse' merk Durea. Deze casual en geklede herenschoenen lopen bijzonder comfortabel en zijn verkrijgbaar in de wijdtematen E (extra smal) t/m K (extra breed). 

Melik

Het herenschoenenmerk Melik wordt met passie en op ambachtelijke wijze handgemaakt in Turkije. De schoenen hebben een bijzonder luxe uitstraling en hebben een uitermate goede pasvorm.

Joya

Joya schoenen maken iedere stap zeer comfortabel. Joya absorbeert de gevolgen van lopen en staan op een harde en vlakke ondergrond optimaal. Joya schoenen zorgen voor een hoog comfort tijdens het lopen. De lichaamseigen, natuurlijke en actieve manier van lopen en staan wordt gestimuleerd. Natuurlijke afwikkeling over de buitenkant van de voet. Kan helpen bij diverse voetproblemen (bijvoorbeeld plat/ of spreidvoeten, hielspoor) en knieproblemen. Ultrazachte demping zorgt voor verlichting. Kan ondersteunend werken bij voetproblemen (bijv. artrose), hielproblemen (bijv. hielspoor en fasciitis plantaris), voorvoet problemen (bijv. hallux) of diabetes. 

Kamo-Gutsu

Italiaans handwerk sneakers. Geïnspireerd op Japanse sportschoenen in de jaren '20.
 
, Merken 1, Merken 1, Merken 1