Bandschoen/ballerina

Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina

Een geweldige keuze om je dochter prachtig aan te kleden. Met de fijnste schoentjes onder een jurkje of onder haar favoriete broek, waarvan jij ook stiekem graag hebt dat ze die aan heeft. Elegant en stijlvol in een van de vrolijke kleuren, zowel met hoogglans als meer casual. 

De bandschoentjes voor meisjes zijn er in de klassieke stijl, net als in de meer casual uitvoeringen. In leer en bijvoorbeeld in suède. Altijd goed van kwaliteit en in combinatie met een fijn voetbed. Om er goed op te blijven lopen, bijvoorbeeld tijdens een dagje uit of op haar verjaardag. Waarvoor ze natuurlijk een paar nieuwe schoentjes verdient, zoals je die ook zelf graag zou willen als je iets te vieren hebt. Deze ballerina's en bandschoenen lenen zich natuurlijk uitstekend voor de communie. 

Wij hebben een groot assortiment bandschoentjes/ballerina’s in allerlei verschillende wijdtematen. Zo is er voor ieder voetje een geschikt bandschoentje. Van extra breed tot extra smal. En onze bandschoentjes zijn veelal voorzien van een uitneembaar voetbedje, waardoor dragen met eigen zooltjes zeker tot de mogelijkheden behoort.