Zaterdag: 22 april Joya dag

Tijdens deze dag is er een expert van Joya schoenen aanwezig. U kunt met al uw vragen over dit bijzondere merk bij hem terecht. Kom gerust bij ons binnen om deze ‘zachtste schoen ter wereld’ vrijblijvend te testen!

Tegenwoordig lopen we voornamelijk op harde industriële ondergronden, zoals beton of asfalt. Bovendien dragen we schoeisel dat onze bewegingen beperkt tijdens het lopen en staan. Het pijnlijke resultaat is overal ter wereld gelijk, namelijk een enorme druk op de overheidsuitgaven voor gezondheidszorg als gevolg van de noodzaak tot behandelingen van het bewegingsapparaat.

Joya schoenen ondersteunen de natuurlijke lichaamsbeweging en bevorderen actief lopen en staan. Joya zorgen bovendien voor een natuurlijke lichaamshouding, wat rug en gewrichten ontlast en mogelijk rug- en gewrichtsklachten voorkomt.

Lopen op Joya schoenen is een unieke ervaring. Vanaf de eerste stap is duidelijk wat het verschil is met conventioneel schoeisel. Het zachte gevoel onder de voet is de nieuwe norm in de comfort schoenenmarkt - deze schoen combineert comfort met een functioneel modisch design. Joya heeft diverse zooltechnieken ontwikkeld om in de meest uiteenlopende behoeften van consumenten te kunnen voorzien.